Foto's 17 november 2010 (1)

De foto's op deze pagina zijn op de clubavond van 17 november 2010 in "De Slinger" genomen. Enkele leden van Go Club Betuwe, Rob, Niels, Wytze en Nanne, waren op bezoek. Als u op een foto klikt, wordt de foto in een apart venster groot weergegeven. Dat kan handig zijn, als u een foto wilt opslaan of afdrukken.

Omdat er niet genoeg tegenstanders vanuit de Betuwe twee van de drie de grote rivieren hebben overgestoken, speelt Jeroen tegen Dung. Hij noteert de partij op een PDA, zodat deze voor het nageslacht bewaard blijft.

Wytze is naar Den Bosch gekomen om tegen Wout te spelen, die voor de verandering een kop thee drinkt. Wytze speelt met zwart en hij is redelijk tevreden met hoe het spel verloopt.

Go is een denksport en dat betekent, dat er tijdens een partij regelmatig moet worden nagedacht. Op deze foto is dat duidelijk te zien; alleen Dung lijkt wat afgeleid.

Niels maakt het onze Leo erg moeilijk, maar die ondergaat het Go-geweld stoicijns.

Rob speelt tegen Thijs. Hij is zowel lid van Go Club Betuwe als van Go Club Den Bosch. Vandaag speelt Rob voor de Betuwe, maar hij is geen partij voor Thijs, die vandaag beslist in vorm is.