Foto's 26 november 2008 (1)

De foto's op deze pagina zijn op 26 november 2008 in Café de Unie genomen. Zeven van de negen leden staan op één of meerdere foto's. Arjan en Toon waren die avond niet aanwezig. We hadden bezoek van Fons Bink en van Paulus van Galen. Van hen hebben we ook een paar foto's gemaakt. Als u op een foto klikt, wordt de foto in een apart venster groot weergegeven. Dat kan handig zijn, als u een foto wilt opslaan of afdrukken.

Fons speelt tegen Frits. Omdat Fons een sterkere speler is, krijgt Frits een voorgift. Ze zitten allebei in hun bakje met stenen te grabbelen, maar er is maar één speler aan zet. De ander moet nog even wachten. Na afloop van deze spannende partij blijken beide spelers evenveel punten te hebben. Maar omdat Fons nog een ½ punt komi krijgt, wint hij de partij met een ½ punt. Een krappere overwinning is niet mogelijk.

Don knabbelt op zijn koekje. Victor glimlacht naar het Go bord. Op de achtergrond reclame voor Brigand-bier.

Opperste concentratie bij Martijn en Alexander.

Hier wordt heel hard nagedacht. De hoofden zijn zwaar en moeten ondersteund worden. Alleen Martijn heeft genoeg kracht in zijn nekspieren om zijn hoofd op te houden.

Don heeft net een zet gedaan en denkt: "Dat had ik beter niet kunnen doen. Ik hoop dat Alexander niks ziet". Victor overziet het bord en is tevreden.

Frits en Paulus in gesprek. Paulus kan tevreden zijn; hij heeft al enkele bossche spelers in het stof doen bijten. Waarschijnlijk verontschuldigt hij zich nu bij Frits voor het brute machtsvertoon. Frits heeft zijn aantekenboekje in de hand om alles letterlijk op te schrijven.