Foto's 10 november 2007 (1)

De foto's op deze pagina zijn op 7 november 2007 in spellenwinkel "GameForce" genomen. Vijf van de zeven leden staan op één of meerdere foto's. Rob en Toon waren die avond niet aanwezig. Als u op een foto klikt, wordt de foto in een apart venster groot weergegeven. Dat kan handig zijn, als u een foto wilt opslaan of afdrukken.

Thijs kwam een beetje te laat binnen en werd direct op de foto gezet. Hij houdt zijn jas nog achter zijn rug. Thijs is gespecialiseerd in openingen. Fuseki's en joseki's hebben voor Thijs geen geheimen. Hij heeft thuis alle drie delen van de "Dictionary of basic joseki" van Yoshio Ishida. En hij heeft ze nog gelezen ook.

Arjan doet lachend een zet. Let op de manier waarop hij de steen vasthoudt. Hij klemt de steen tussen wijsvinger en middelvinger en plaatst hem met een resolute tik op het bord. Daaraan herkent u een professional.

Don denkt na. Dat belooft niet veel goeds voor Wout, die tegenover hem zit. Don's specialiteit is het afstraffen van overmoedige zetten en het doodmaken van groepen waarvan zijn opponent dacht dat ze al leefden.

Frits en Arjan zijn aan het tellen. Het lijkt erop dat Frits gewonnen heeft. Frits heeft in 1975 Go Club Den Bosch opgericht. Hij is de speler met de meeste ervaring.

Don heeft net een zet gedaan. Don gelooft niet in fuseki's en de meeste partijen tegen Don beginnen met een flink gevecht. Zoals u kunt zien, heeft Don al enkele zwarte groepen doodgemaakt.

Wout doet een zet, terwijl hij een betoog houdt. Het heeft niet geholpen. Don heeft de partij met overmacht gewonnen.