Dag van het Park 2010 (2)

De foto's op deze pagina zijn op 30 mei 2010 in het Burgemeester van Zwietenpark genomen. Toen vond daar de Dag van het Park plaats. Er was van alles te doen, waaronder presentaties van verschillende verenigingen. Go Club Den Bosch liet zien hoe mooi het Go-spel, en hoe gezellig de Go-club is. Het weer zat helaas niet mee; het was koud en guur. Als u op een foto klikt, wordt deze in een apart venster groot weergegeven. Dat kan handig zijn, als u een foto wilt opslaan of afdrukken.

Thijs ruikt de overwinning, terwijl Arjan (zonder hoofd) toekijkt.

Deskundig legt André uit hoe je een groep stenen levend kunt maken/houden.

Hoewel het weer niet meezit, zijn er toch aardig wat bezoekers die de elementen trotseren. Windvlagen blazen de zeilen van de marktkramen en er zijn al heel wat verenigingen naar huis gegaan. Maar de leden van onze Go-club blijven op hun post.

Ook de dammers blijven tot het einde. Een voorbijganger schreeuwt als blijk van herkenning: "Hé, schaken". Het wordt steeds stiller in het park.

Mevrouw leunt naar voren en wacht gespannen op André's reactie. Hij onderbreekt zijn partij met Thijs en geeft, in heldere bewoordingen, zijn visie op leven en dood. Gerustgesteld keert mevrouw huiswaarts; gelukkig heeft zij twee ogen.

Het is bijna vijf uur en de "Dag van het Park" zit erop. André en Thijs ruimen de kraam leeg, terwijl Wout nog een foto maakt.