Foto's 11 maart 2009 (1)

De foto's op deze pagina zijn op 11 maart 2009 in Café de Unie genomen. Als u op een foto klikt, wordt de foto in een apart venster groot weergegeven. Dat kan handig zijn, als u een foto wilt opslaan of afdrukken.

Martijn en Arjan praten wat, terwijl ze net aan een partij zijn begonnen. Wie zal het meeste gebied gaan omsingelen?

Zelfverzekerd doet Thijs een zet. Hij staat nog voor, maar voor hoe lang nog? Het is erg moeilijk om van Joost te winnen. En omdat remise zelden voorkomt, draait het meestal op verliezen uit.

Op de voorgrond wordt hard nagedacht over de volgende zet, terwijl daarachter André door een tijdschrift bladert. Hij is op zoek naar inspiratie voor zijn volgende partij tegen Joost. Op de voorkant van het tijdschrift meen ik te lezen "vaders over sex". Heeft André eigenlijk wel in de gaten dat hij geen Go-tijdschrift aan 't lezen is?

Een titanengevecht tussen Don en Victor. Hoewel Don op papier een sterkere speler is dan Victor, speelt Victor met wit. Victor speelt steeds beter en als hij zo doorgaat, wordt hij nummer 1 van onze Go club.

Joost en André zijn aan hun partij begonnen. Beiden zijn sterke spelers van Go Club Eindhoven, maar ze bezoeken regelmatig Go Club Den Bosch. Vooral vanwege de gezelligheid.

Later als ik groot ben, wil ik net zo goed kunnen Go-spelen als André en Joost.